Έλλειψη οικονομικών προβλέψεων → Οι αριθμοί είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα για τους αναγνώστες. Μην ξεχνάτε τον ισολογισμό, την κατάσταση ταμειακών ροών και την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης.
. Ενεργοποιήστε τον συγγενικό – φιλικό κύκλο σας για τις άμεσες ανάγκες σας και εξετάσετε την ενίσχυση της ε μετοχικής βάσης της επιχείρηση σας.
Βγάλτε ένα σχέδιο διοικητικής και επιχειρηματικής μέριμνας
Σημ: Εδώ μπορεί να μπει ένα λινκ που να αναφέρει «Για να δείτε Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων που αναλαμβάνουμε πατήστε εδώ »
Σε βεβαιώνω, στην Ελλάδα τα ποσοστά είναι πολύ χειρότερα κι ας μην βρήκα πρόσφατα στατιστικά να υποστηρίξουν την πεποίθηση μου.
Στόχος -κατά το Υπουργείο- είναι να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στον τομέα των χορηγήσεων, να προσφέρονται περισσότερες επιλογές σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για τη χρηματοδότηση κατανάλωσης και επενδύσεων, να διευκολυνθεί η αναχρηματοδότηση και η αντιμετώπιση του προβλήματος των «κόκκινων» δανείων και να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία σήμερα αποκλείονται.
στροφή σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με άμβλυνση του κόστους μετάβασης και στήριξη των τοπικών κοινωνιών κατά την απολιγνιτοποίηση.
Παραγωγή → Θα δημιουργήσετε και θα κατασκευάσετε εσείς τα προϊόντα σας ή θα κάνετε dropshipping; Πόσον καιρό χρειάζεται για την παραγωγή των προϊόντων σας και πόσο για να φτάσουν σε εσάς; Πως θα χειριστείτε μια περίοδο στην οποία θα υπάρχει αυξημένη ζήτηση;
Έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό δημοσίου τομέα και την ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών της χώρας.
•Επίλογος: το επιχειρηματικό σχέδιο τελειώνει με ένα επίλογο όπου αναφέρονται ξανά οι στόχοι και οι βλέψεις της επιχείρησης.
Μόλις δημιουργηθεί η αρχική προσφορά, πόση επιπλέον εργασία χρειάζεται να καταβάλεις, προκειμένου να συνεχίσεις την πώληση;
Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Ενέργεια – Κλιματική Αλλαγή»
Η επιχειρηματικότητα δεν έχει ηλικία. Πασίγνωστοι διεθνώς επιχειρηματίες τα κατάφεραν σε μεγάλη ηλικία
Η εκτίμηση είναι πως τα δάνεια αυτά, υψηλότερου κινδύνου, αναμένεται να φέρουν και μεγαλύτερα επιτόκια από εκείνα που οι δανειολήπτες συνάπτουν με τις τράπεζες, κάτι βεβαίως που θα συνιστά «παγίδα» για τον δανειολήπτη που θα here πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στους χειρισμούς του.